Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är själviskt

När han rätade ut min hand med sin egen. Handflata mot handflata.

Hur han drog håret som hängde för mitt ansikte åt sidan, för att lättare kunna placera en puss på min kind.

På sättet han inombords räknade mina fräknar på näsan med sin fingertopp.

För att han ställde ett glas med vatten på bordet, i ett ljudlöst sätt att fråga -har du druckit tillräckligt idag?



Att låta honom älska mig var det mest själviska jag någonsin kunde göra.




Fri vers (Fri form) av Julia D
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-03 02:02



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Ja kärlek kan vara själviskt, fint skrivet!
2021-10-07

  S.A.I. Steve Lando
all kärlek åt Dig
2020-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Julia D