Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor


Känslor krävs att kännas,
sägas högt.
De krävs att höras,
hur de än smärtar.
De krävs att finnas,
trots att man låtsas,
att de inte finns.
Vilket liv att leva,
utan känslor.
En enkel önskan,
att sorgen,
försvinner.
En enkel lösning,
utan sorg,
ingen glädje.
Vilket liv att leva,
utan sorg,
utan glädje,
utan liv.




Fri vers (Fri form) av Julia D
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-22 09:34



Bookmark and Share


  Bortom stigen VIP
Vackert skaldat om känslornas komplexitet men också skönhet!
2021-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Julia D