Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den värsta sorten

är du
dina skarpa fingertoppar har ögon
som skär mig itu
du ger mig allt
du ger mig inget
i en smekande dal
ett ombesörjt skal
i din milda elegans
sövs jag i trans
farligt, varligt







Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-26 08:55



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
aj då - wake up!
2015-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Väcker tankar och känslor!
Bra.
2015-04-26

  Ronny Berk
intressant poesi; känns som en längtan efter goda människors möten
2015-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP