Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidunderligt är livet

Vidunderligt är livet
just som hans läppars smak
det får dig att gå sönder
det är den enda som håller dig hel




Fri vers av huldamatilda
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-27 06:23



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
läppar mot läppar, fint e det
2015-04-27
  > Nästa text
< Föregående

huldamatilda