Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradox


Du,
en motsägelsefull
paradox
på vift i verkligheten

Jag ser dig
alla dina jag,
och blir betagen
av hela ditt väsen,
och genom allt du är
förtrollas jag
.

Bakom den galna tramsigheten
finns ett mörker som jag älskar
och när din blick får en tyngd
och fastnar i mig

då faller jag
för dig.
.

Du
så hänsynslös och
omtänksam,
en livrädd superman

Jag ser dig
allt mörkt och ljust
och blir betagen,
av hela ditt väsen
förtrollas jag
och följer blint
dina lögner.




Fri vers av huldamatilda
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-19 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

huldamatilda