Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig rastlöst

Älska mig hejdlöst,
precis som du rör dig i natten
alltid på väg, alltid i rörelse

jag har känt din rastlösa själ
den talar samma språk som min,
den söker samma tomma kickar
ramlar på samma trasiga gator

Älska mig hejdlöst,
precis som du lever i längtan
alltid vilse, aldrig i frid

jag har sett ditt rastlösa hjärta
det slår i samma takt som mitt
det söker samma tomma kärlek
spricker i samma mönster

Älska mig varsamt
som jag kan med ingen annan
jag söker inte, inte mer

jag har krupit under dina murar
du har förvandlat mig till en port
du har avrustat mina försvar
kommit så nära inpå

Älska mig
hur du vill
vi hör ihop

våra rastlösa själar
kan vandra tillsammans
våra vilset bultande hjärtan
kam hitta varandras rytm

Älska mig
älska mig
älska mig

nu.




Fri vers av huldamatilda
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-01 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

huldamatilda