Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om inte Bibeln, Koranen och Bhagavad Gita fanns

Om inte Bibeln, Koranen och Bhagavad Gita fanns

Om alla profeter och heliga kvinnor och män förnekats

häcklats och alienerats

 

Om alla uppenbarelser, mirakel och syner

förlöjligats, förnekats och glömts bort

 

Skulle vi då vara blinda

ledda av blinda?

 

Vad skulle man tro?




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-28 11:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag tror. Bara inte som någon annan. Omöjligt vore ju det. Jag tror på att människan är mänsklig, sig själv nog.
2016-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström