Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=vt1Pwfnh5pc


pain by proxy

intill tystnaden

stilla

 

kroki; det nakna, oförmögna

vita tjocka kritstreck mot blank asfalt

 

kring min kropp

det ständiga regnet

 

inringad; omringad

kikarsiktet mot min nacke

 

hur jag försökte slingra mig, komma ur det

svart intill det vita

 

tystnaden

 

du svarade mig

högre    -- som att du skrek

 

jag satte mina händer för mina öron

kupade mig inåt

 

en slags bokstav -krum

det räcker aldrig svarade du

gång på gång

 

den långa skuggan av röda finlemmade tungor

spräckliga, sträva av våldet

 

jag tvingade på mig själv

 

jag vet

att jag ger dig de ord, de vapen jag behöver

för att göra mig illa

 

den lilla flickan ser på mig

skammen

 

plötsligt ingenstans

att återvända till

 

 




Fri vers av makulerat
Läst 311 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-28 14:38



Bookmark and Share


  Nanna X
gillar färgerna: kritstrecken, svart intill det vita och den röda tungan
2015-04-30

    Dan Myrbeck
Bra skaldat, väcker frågor
2015-04-28
  > Nästa text
< Föregående

makulerat
makulerat