Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sluttning

det var där bakom bergen

han höjde sin käpp
pekade med sitt skrovliga bruna pekfinger

där

med förtvivlan i rösten
som om han förstod att han inte skulle bli trodd
diskvalificerad

dement

gubbjävel
kan han sluta hitta på saker

sluta ring
håll käften

hur svårt kan det vara?

hon slog igen den vita bildörren med POLICE
fan

ännu en dag
ännu ett liv

där bakom bergen

den böjde sig ner och åt
knä mot jord

frustande blickar från sida till sida
smackande; tand mot kött

***

jag ringer inte nåt mer
jag skiter i det här

vad det blir
det blir mannen det blir

två sexor vodka russchian tack 215 spänn senare
dansgolv - minneslucka - bom bom bom bom bom

jag LEVER eller
LEVER jag

utan den ingen fest

men lever du?




Fri vers (Fri form) av makulerat
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-26 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

makulerat
makulerat