Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

invert

 

det var när jag dog

som jag började leva




Fri vers av makulerat
Läst 336 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-23 13:01



Bookmark and Share


  Schackpoeten VIP
Tänk om man skulle vända på det:
"Det var när jag började leva som jag dog"
2018-09-15

    Dan Myrbeck
Tänkvärt
2015-06-23

  Infinita
Kan bara håller med.

Älskling.
2015-06-23
  > Nästa text
< Föregående

makulerat
makulerat