Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dysfunktionell familj

Hipp hurra för familjen Andersson!

Här kommer mysige gammelfar Per!
Ingen kan väl tro han på småflickor ser

Stödd på en axel vaggar gammelmor Ulla
hon är det ingen som ser en joint rulla

Storebror Eriks framgångssaga är väl känd
han ser varje Gucci, Armani och Filippa K som en trend

Lillflickan Annika kommer med insamlingsbössan tätt intill
ser den som garant på att hennes konto är fyllt av goodwill

Pappa Rolf stiger med myndiga steg in i stugan
ser sig som den mest naturliga förvaltare av lilla frugan

Mamma Therese tittar sig blygt omkring och placerar sig i ett hörn
men ler inombords åt något skämt - för ingen vet att hon hetat Björn

Själv flyter jag kring och är nästintill osynlig som en dimmig rök
men jag fäller ständigt tårar på varje yta som ögon skalande lök




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-28 15:15



Bookmark and Share


  TBJ
Bra skrivet!
2015-04-28

  makulerat
Underfundig och samtidigt tänkvärd. Bra skrivet!
2015-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP