Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

givande senryu



you can give away
only what you've been given
giving is a gift

mozes drugom dat'
samo to sto dobijes
davanje je dar

du kan ge bort det
som du själv nån gång har fått
gåva är att ge




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-28 23:45



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fina haikus tillsammans i översättningarna! Karma, fint att ge!
2015-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP