Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det andra besöket


Ögonen
ville sluta öppnas
det var ingen illusion
"de" ville ha mig kvar
jag kände mig inte välkommen
av alla där

tillbaka,
i gapet

"de" har lyckats igen
det är det här
som är på riktigt
tänkte jag då

tillbaka hos sig själv
som en av "de"
och ingen har märkt nånting




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-29 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP