Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

Det finns ingen tid
det finns bara ett nu som existerar om och om igen

Därför ska jag leva




Övriga genrer av tolvtrettiotre
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-29 09:21



Bookmark and Share


  inavlad VIP
Bäst läst denna vecka.
2017-10-13

  catharina.jerbo VIP
Ja. Därför ska jag också leva. Snyggt.
2016-06-23

  Lars Hedlin
Stor insikt :)
2015-04-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
helt korrekt
2015-04-29
  > Nästa text
< Föregående

tolvtrettiotre
tolvtrettiotre