Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag samlar på

Jag samlar

På mod
På lösningsmedel för vemod
På saker du säger
På tillsynes meningslösa grejer
På saker jag gjort
På drömmar som ska bli nåt stort
På orden -
nåt att lämna kvar på jorden




Fri vers av tolvtrettiotre
Läst 171 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-28 18:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Envar kan tänkas nog skriva, här och inte på en skiva, ej på tavla skiffer av, på krita köpt båt gå i kvav, som symboliserar självets möjliga diva
2020-05-30

  Larz Gustafsson VIP
Ett bisarrt samlarobjekt vore cyanidkapslar.
2020-05-28
  > Nästa text
< Föregående

tolvtrettiotre
tolvtrettiotre