Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat

Det är sommar

du tar blommor och placerar dom mellan tårna

Du tar blommornas blad
och får svar på det du inte vågar fråga

Du tar dina svar
och placerar dom längst bak i hjärtat

Och hjärtat
det vet du inte var du ska göra av




Fri vers av tolvtrettiotre
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-17 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tolvtrettiotre
tolvtrettiotre