Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst mitt i sommaren

i en vildvuxen trädgård
som du knotar och sträcker ut dig

när det blåser står du inte emot
du går av och

det är hopplöst
att det är så




Fri vers av tolvtrettiotre
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-06 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tolvtrettiotre
tolvtrettiotre