Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi, ni

Du får inte vara här
Du får inte vara du

Du får vara här
Du får inte vara du

Du får vara här
Om du inte är du

Försöker du vara någon annan än du
Får du inte vara här
För du är inte du




Fri vers av tolvtrettiotre
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-08 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tolvtrettiotre
tolvtrettiotre