Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STREJK!

 

I ett svart

oöverkomligt

måstehål

 

fingrar

fastklamrade

vid kanten

 

tittar jag

på diger

göralista

 

ge upp

äger

inte mig

 

men parollen

det ska gå!

strejkar

 

magen

gnider händer

nickar belåtet

 

skruvar smärta

ett steg

tillbaka

 

lugnar sig

med kamomillte

musbett på skorpa

 

facklig företrädare

är ingen

strejkbrytare

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-29 18:00



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Vi tror ofta att vi
MÅSTE en massa...!
2015-04-30

  KattenKin VIP
Måstelistorna kan vara tuffa!
2015-04-30

  Lars Hedlin
bra belyst!
2015-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP