Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT ROP I ÖKNEN

 

Såren, ett kors

att bära

i öknen

 

ingen hörde

mina ögons

rop på hjälp

 

såg inte tunn

lekamen

orosmärkt

 

lagade

sprickor

på fasad

 

munnen

stum

av rädsla

 

spelade

glädje

i moll

 

Men jag blev återfödd

 

 

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-30 17:56



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Det är gott att du finns
2015-05-04

  Lehva VIP
Ångestfylld text med hoppfullt avslut. Vackert.
2015-05-02

  Lars Hedlin
Starka känslor förmedlade!
2015-05-01

    ej medlem längre
Starkt skrivet, fint med
vändningen i slutet.
2015-05-01

    ej medlem längre
När livet vänder...
2015-04-30

  Marita Ohlquist VIP
Du skriver så det känns!
Underbar slutrad.
2015-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP