Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa upp dig !!!

Kommunikation är viktigt
Få fram din information
Överföra ditt tyckande
Uppvisa din kunskap

Din viktiga kommunikation ligger i det osagda
det du tror att du säger
är inte det du säger

Sida upp och sida ner skriver du
väger dina ord på guldvåg
eller inte?
Vad du än skriver är du grumlig
marknadsföringen av din själ är svår

Eller vill du marknadsföra dig själv?
Vem är du att tro något om dig själv?
Att tro du är intressant för någon annan?

Vem vet något om dig om du gömmer
glömmer och förkastar dig själv?
Står du ut i massan i en singulär identitet
eller är du klädd i flockens jämngrå färg?

Vi är många här nu som skall synas på vår jord
fler och fler blir vi som trängs på marknaden.
Bruset blir högre och högre i den breda floden

Hur står du ut?




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-30 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP