Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Introspektion


Varför bemötte jag dig så?

Vad i min själ talar?


När jag bara vill dig väl

Väljer du att förkasta




Göra mig liten och rädd




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Carl Mikael Fäldt
Läst 194 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-30 16:30



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Väldigt stort och modigt att våga se inåt och rannsaka sig själv!
2015-04-30

    ej medlem längre
Ja, vad vore vi utan bönen å Herrens nåd! Vetskapen å frågan om Herren älskar mig!
2015-04-30

  bumerang
Väldigt stort att erkänna
Sig liten och rädd.
2015-04-30

    ej medlem längre
Ibland lever ord och handlingar sitt eget liv...med eller mot vår vilja. Självrannsakan återstår....
2015-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt