Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag att krossa ditt porslin?



Då jag är en andlig varelse

Är det svårt att påstå


Att något i min andlighet

Är bluff


Dessutom, mina damer och herrar

Tar jag mig rätten att tro på GUD


Även när ni andra bläddrar

I er bibel.




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-30 19:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bibelstudier friskar modet å förvissningen att du är älskad!
2015-04-30

  Fem hjärtan VIP
Att kunna tro är en gåva,..men hur man tror eller på vad,'det spelar mindre roll,..tycker jag! :-)
2015-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt