Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykiatri

Psykiatrin utgör ett allvarligt hot mot min hälsa
jag måste må så mycket bättre för att kunna gå dit
för mitt kaos och mina tankar kan inte hanteras




Fri vers av Ananas
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-30 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas