Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även


Även hans ensamhet
var ensam
i sitt slag
hade han fått för sig




Fri vers av Gunwale VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-01 00:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I sin ensamhet kan man få för sig både det ena och andra ...
2015-05-04

  Onomatoprofet VIP
ja, ensamhet av det ovanliga slaget :)
2015-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP