Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann bilden via Google!


Life is like a Banana

Life is like a Banana

When you peel it off

It’s all mushy and soft inside

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 254 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-05-01 11:21



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Yes!
Life can be som simple !! Peel and
show us who you are ! Lovely words!!
2015-05-03

  Margit Grell
Gillar den!
2015-05-02

  Lindha W Gustavsson
Din humor är prisvärd!
2015-05-02

  ResenärGenomLivet VIP
Kul liknelse...
2015-05-02

  Fem hjärtan VIP
Härlig text! :-))
2015-05-02

  Blomma-Stjärna VIP
- tänker plötsligt på Povel Ramel sången "Ta av dig skorna" fast då - ta av dig skalet, ooooo oh - ja, bra
2015-05-01

  Maiah VIP
Bra text, rolig!
2015-05-01

    ADI Nehlin
:-)
2015-05-01

  Teresia Ridell
Lite så är det nog:)
2015-05-01

  louisegirl
Bra och fin liknelse..;)

2015-05-01

  Rise Little One
It's not better for stone either ;)
2015-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin