Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rysk roulette






Jag sätter en bearbetad patron i min revolver

Riktar den mot min tinning


Gör det alla borde göra

Låta Gud avgöra

Om jag skall





Jag vågar låta hanen snäppa igen

Tyvärr lever jag vidare


Men om jag nu måste leva vidare

Vill jag fortsätta

Tala om livet

Vänskapen
Kärleken

Innan nästa skott går




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-01 11:53



Bookmark and Share


  aol
Sannerligen ett ruggigt dilemma
2015-05-01

  Fem hjärtan VIP
Den här texten förmedlar stor smärta och vanmakt... Samtidigt en tilltro till Gud, om att överlämna sig till honom. Hopp.. Allting löser sig alltid tillslut..! När det gått en tid och man kan se tillbaka så kan man ju ofta glädjas åt det som hänt!
För ofta leder ju kriser till ngt mycket bättre.. Fast det är svårt att se just när man är inne i centrifugen av kaos..
Allt det där vet du ju och jag hoppas att du mår bra och att texten är fiktiv..
Styrkekramar till dig!
2015-05-01

    ej medlem längre
Dramatiska ord.
Känner empatin och kraften mellan orden.
2015-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt