Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"våga släppa på det som håller i dig, det är okej att släppa taget. Det är ditt liv, ditt eget. Gör vad du vill och låt inget hindra dig"


Kan man släppa sitt land?

Ett land så fin och grann
och en stad stor och ståtlig
där allt blod som en gång ran
något som är oförlåtligt

Är de det som kallas terapi
När vi alla välkomnas som gäster
ett land där du är bäst om du är felfri
här välkomnas du med varma gester

Det är ditt fosterland
något eget i sig
någon som håller hårt i din hand
något som är fäst vid dej.

Håll den hårt i din famn
något alldeles eget
något som tillhör ditt namn
det är dags att ta steget

Att våga sig drömma
Att resa sin kos
alla minnen man vågar glömma
Det är allt annat än ros.




Bunden vers (Rim) av Fredrika00
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-01 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrika00
Fredrika00