Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och vem är du?

Var tyst och prata högt

Huvudet högt med fötterna på jorden

Var dig själv men ändå inte

Satsa högt men låt dig inte falla

Visa vem du är, på ett ungefär

Var social men ta inte plats

Le när du vill gråta

In med magen, ut med bröstet

Visa din personlighet, nej inte så

Förlåt, men vem fan är du som säger åt mig hur jag ska vara?





Fri vers (Spoken word/Slam) av Fredrika00
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-02 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrika00
Fredrika00