Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känner du dina vänner?


Sarah

Vad vet jag om dig?
Inget,om jag ska vara ärlig
Du låter mig inte veta.

Jag ser det du låter mig se
Jag hör det du talar om
Men inget mer

Du som alltid ler
Du som alltid skrattar
Dina ögon som alltid tindrar

Men vad vet jag?

Du håller mig uppe
Du fångar mig innan jag faller
Plockar upp mig om jag han falla

Men när är det min tur?

Jag vill veta mer
Jag vill kunna trösta
Jag vill finnas där

Du är alltid här för mig
Nu är det min tur att vara där för dig.




Fri vers av Fredrika00
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-02 18:54



Bookmark and Share


  Super_Robin
Vackert!
2015-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Fredrika00
Fredrika00