Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa dina ärr

Ärr

Guds sätt att markera sina tappraste krigare

Från dom värsta minerna
Till dom lyckligaste stunderna

Var inte rädda att visa dem
Du fick dom för att du läkte


För att du var tillräckligt stark







Fri vers av Fredrika00
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-02 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrika00
Fredrika00