Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Försök inte

 

försök inte att reta mig

det kan stå dig dyrt

i slutändan

jag kanske verkar tyst

säger inte så mycket

när jag anser att jag inte

har så mycket att säga

om det som det pratas om

reta mig inte

säg inte saker om mig

som ni inte har en aning om

bara hört på skvallervägar

och då kan det sluta hur som helst

låt mig vara i fred

och få vara den jag är

göra det jag vill

utan att någon lägger sig i

då mår jag ganska bra

kan ta dagen

som den kommer

och känna lugnet

inom mig

 

anits 1 maj 2015




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-05-01 14:21



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Du har all rätt att vara
den du är.
2015-05-04

    sajo
Hej Stina! Blir ledsen när jag läser, hur kan någon göra så mot dig. Bra du kan skriva om hur det känns. Vi hörs jag mår inte så bra. Ska få börja med cellgifter som jag förstår.Det blir mer operationer. Blev opererad i tisdags.

Kram till dig
2015-05-03

  Maria T
Så skönt att få ta dagen som den kommer och känna sig lugn
2015-05-03

  ResenärGenomLivet VIP
Bra...känner din styrka...
2015-05-02

  Anya VIP
Styrka i dessa ord. Bra!
2015-05-02

  Bibbi VIP
De som skadat eller skadar Dig kommer att få skörda vad de sått.
Galaterbrevet 6:7

"Såsom sparven far sin kos, och såsom svalan flyger bort, så far en oförtjänt förbannelse förbi."
Ordspråksboken 26:2
2015-05-01

  Larz Gustafsson VIP
Cool bild!
2015-05-01

  Larz Gustafsson VIP
Helt rätt!
Gud välsigne dig i din kamp!
2015-05-01

    ej medlem längre
Du resonerar helt rätt ... Var dig själv!
2015-05-01

  Lars Hedlin
Bra där min vän...kram
2015-05-01

    ej medlem längre
Det är rätt, stå på dig!
2015-05-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP