Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Shakuhachi - Rodrigo Rodriguez >>


Krön

 

 

 

 

över anda

in inunder

lyckans ljus dig söker

 

 

blunda ej

med öppet hjärta

svara mig

 

 

vari bestå

den väg vi gå

det berg vi har bestigit

 

 

 

 

 du vilar fast

orubbligt klar

 

som svar på våra frågor

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-01 17:39



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Hm... djup begrundan...
2015-05-02

  Lars Hedlin
Så fint skrifta!
2015-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight