Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Shakuhachi - Song into Spring Flowering >>


Ljusrus

 

 

 

 

 

låt dansen i mina ådror
lyfta ditt hjärta

 

låt sången i mitt bröst
få din själ ljus

 

tillsammans väva
kärlekens tråd

 

 

illuminera

 

 

gyllene bädd
vi vilar uti

 

molnen bär
som ljuset när


blommande knopp
brister

 

 

 

älskar dig så min kära

 

 


intill tidens

yttersta

gräns

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 465 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-01 18:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Finns det något härligare än kärleken å orden man kan pränta!
2015-05-14

  Chawa VIP
Ett underbart varmt sätt att beskriva sann kärlek på!
2015-05-02

  Lars Hedlin
Mycket bra och fint framfört :)
2015-05-02

  Lena Själsöga Keijser
har vandrat i dina ord
andats

det är för mig en fröjd att stiga in
i dina ord
vilka är
livsvingar

tack
2015-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight