Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Bei Daos dikt Requiem


Bortom gult


kanske är detta bara ett eko

detta
 
jag gräver djupt i mullen
söker frön och brända trådar
sluter redan sluten mun
 
andas
 
ja kanske är detta bara ett eko
eller en skugga under barken
 
där händer ristat
 
lite bortkommen poesi



Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 219 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-01 22:05



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
"sluter redan sluten mun", jo, jag har börjat fatta på äldre dar hur det går till...
2015-05-03

  Henning Hson
Tummen upp!
2015-05-01
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP