Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första maj

Första maj
demonstrationernas dag
folket går ut på gatorna
med plakat
som uttrycker
viljeyttringgar

Som pekar på
orättvisor
en kamp som
ständigt pågår

Politikerna
pratar jobb och utbildning
som lösningen

När i själva verket
jobben kommer att bli färre

Kommande års
demonstranter
är den välutbildade
medelklassen

Vi lever i en
föränderlig värld
som inte är förutsägbar




Fri vers av AA VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-02 00:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Är Vänsterpartiet fortfarande ett arbetarparti?
Man undrar ibland...
2015-05-02
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP