Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om det var planerat...

 

Vår första kyss var öde

och dina ögon var

som djupa brunnar

utan återspegling

 

Fåglarna sjöng 

för sig själva

 

Inte en sekund

trodde jag att 

de sjöng för oss

 

Ändå

seglade vi iväg

över år av liv

på en illusion

om vad kärlek är

 

Timglaset 

började rinna

redan första

gången vi sågs

 

Vi var ju bara

ämnade att

fullgöra ett projekt

 

Som nu 

flyktigt bekanta

på stan

 

Borde vi väl artigt

kunna säga Hej

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-02 03:41



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Lite sorgsen o vemodig dikt om att Kärlek är ett att fullgöra ett projekt... den är större än så... o visst borde vi kunna säga hej... efteråt ... men det blir inte alltid så...
2015-05-07

  anits VIP
Starkt gripande och mycket berörande skaldat!
2015-05-03

  bumerang
"Fullgöra ett projekt"
Fryser när jag läser.
Det blir så sorgligt liv.
När närhet är viktigt.
Din text skakar om.
2015-05-02

    ej medlem längre
Snyggt..klart man ska säga hej..
2015-05-02

  Lars Hedlin
En dikt full av känslor och minnen!
2015-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP