Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild! Jag framfördatorn 2015-04-28 (Copyright ©Lars Hedlin)


I Just want to live!

I dont want to see the same pictures allover

I dont want to wake up to an incertain life

 

I know it for sure

It could happen to you too

 

I Just want to live

Right here right now

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 223 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-05-02 12:48



Bookmark and Share


  Margit Grell
Det är nuet som gäller. Varje ögonblick blir också till ett minne.
Framtiden vet vi dock lite om.
2015-05-08

  lila fjäderblomman VIP
ja...här och nu...så svårt ibland.
2015-05-06

  anits VIP
Så sant, leva här och nu....
2015-05-05

  Angel of love
Leva här och nu.
2015-05-04

  soligajag_1 VIP
Yes!!
Lovely words!!
Live here and now!!
Sometimes I will stop the time too. .
2015-05-03

  Sunlight
Ja, nuet...
det är här
livet är...
Fint skrivet!
2015-05-02

  Hanna Mari Wallin
Känner exakt likadant!

Snyggt och bra skrivet"
2015-05-02

  Teresia Ridell
Ja, jag med !
Bra !
2015-05-02

  Lindha W Gustavsson
Jag säger bara Mindfulness!
2015-05-02

  bittemi VIP
Ja bara här, nu pågår livet! Bra
2015-05-02

  Blomma-Stjärna VIP
kram från nu - härifrån mig! :-)
2015-05-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Här och nu är det rätta!
2015-05-02

  louisegirl
Helt rätt, lev här och nu
Bra rutet!
2015-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Att leva i nuet!
Bra.
2015-05-02

  Maj-Lis VIP
Ja,att bara vara där man är
2015-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin