Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad F


Varför längtar jag efter dig?

Varför längtar jag efter dig
kanske för att du satte spår i mitt hjärta
och hur jag än suddar så finns de kvar
varför längtar jag efter dig
när den längtan blir smärta
i sår som inte riktigt läkt
varför längtar jag efter dig
när jag sårade dig så
genom misstänksamhet och misstro
varför längtar jag efter dig
när mitt hjärta sjunger och skyggar
och jag inte vet vad jag vill
varför längtar jag efter dig
när du kan glömma mig lika snabbt
som jag mindes dig
varför längtar jag efter dig
varför är jag ännu kär
i någon som är svår att nå
jag har inga svar bara frågor
och ett hjärta som längtar




Fri vers (Fri form) av Patrik Orion Sten
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-03 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten