Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden via Google!


My own soul cried out

It’s hard to be lonely

It’s even harder to be completely empty

 

My own soul cried out

My hunted one are you on to me?

 

Is it enough to want you to

Drive for one more time?

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 197 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-05-03 12:24



Bookmark and Share


  Margit Grell
"My own soul cried out" är ett starkt rop...
2015-05-08

  anits VIP
Berörande och igenkännande!
2015-05-05

  Fem hjärtan VIP
Känner igen känslan! Berör! Kram
2015-05-04

  Angel of love
Igenkännande och ömt skrivet.
2015-05-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Stor igenkänningsfaktor i din text!
2015-05-03

  louisegirl
Berör..
Bra skrivet!
2015-05-03

  Teresia Ridell
Starkt berörande känsla i orden.. Ja ibland känner man sig tom och vilse..ibland "överfull" och vilse..
Kram !
2015-05-03

  Marita Ohlquist VIP
Tror att det är många av oss som kan känna igen sig i texten!
Bra skrivet.
2015-05-03

  Nannie
vemodsfin text
2015-05-03

    ej medlem längre
Så vemodigt dina ord klingar...
2015-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin