Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilde npå Google!


Let’s have some fun!

Let’s have some fun

And meet in a slow dance

 

And if get hot enough

We can peel it all off

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 167 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-03 12:26



Bookmark and Share


  Margit Grell
Ser redan avskalat ut!
2015-05-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Peel of...
For feel...
En profil till
en annan stil...
Här fick Du till
ännu ett smil!
2015-05-04

  Magdalena Eriksson VIP
Kul text!
Skalet av lättare sagt än gjort.??
2015-05-04

  Angel of love
Gulligt bra text <3
2015-05-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Finurlig text och bild!
2015-05-03

  louisegirl
Hihi mysig tycker jag ;)
2015-05-03

  Blomma-Stjärna VIP
hahaha - ;-)
2015-05-03

  soligajag_1 VIP
Jadå , så läckert o klä av varann . .
2015-05-03

  Teresia Ridell
Lätt och läckert !
2015-05-03

  Marita Ohlquist VIP
Då blir det naket och avskalat!
2015-05-03

    ej medlem längre
Gulligt!
2015-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin