Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet utan skuld

Är det så här det känns att ha ryggen fri ?
Att kunna andas och våga att finnas till.
Då är det här livet jag älskar och vill.
Är det så här det känns att ha lugn i sin själ ?
Inga måsten och inget utöver därtill .
Då är det här livet jag älskar och vill.
Att kunna vakna utan ett ok att bära.
Att tordas lära nytt och inte kunna utantill.
Då är det här livet jag älskar och vill.
Kunna förlåta sig själv utan skuld och gråt, fyllas utav livet mycket mer och lite till.
Då är det här livet jag älskar och vill.




Fri vers av majsis
Läst 136 gånger
Publicerad 2015-05-03 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majsis