Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden via Google!


Sinnet blir sakta avtrubbat

Gnissel och brus

Missljus och oljud

 

Huvudet sprängs snart

Gnat tjat skrik och gnäll

 

Mår nästan illa och spyr

Behöver stillhet och ro

 

Sinnet blir sakta avtrubbat

Känslan behöver hitta hem

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 337 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-05-04 09:35



Bookmark and Share


  Margit Grell
"Känslan behöver hitta hem", varje dag!
2015-05-08

  Lindha W Gustavsson
Andas stress och svåra beslut, allt i ett?! bra ordat!
2015-05-06

  lila fjäderblomman VIP
starka känslor-bra förmedlat! Bra slut, som lugnar och talar om vad det handlar om!
2015-05-06

  anits VIP
Så bra skaldat, känslan känns igen!
2015-05-05

    ej medlem längre
Känslan känns igen, jobbigt när det blir så.
2015-05-05

  Carina Bendix
Mycket bra förmedlad känsla. Starkt berörande. Hoppas det känns bättre snart. Kram
2015-05-05

  ULJO
Du skriver så himla bra vännen
2015-05-04

  ResenärGenomLivet VIP
Känner igen detta...lugn och ro vill man ha...
2015-05-04

    Lena Söderkvist VIP
Vissa dagar blir det onekligen så. Då brukar jag bada bastu.
2015-05-04

    ej medlem längre
Mycket bra skrivet Lars!
2015-05-04

    MichaellQ
Klokhet i dina ord. bravo! :)
2015-05-04

  bittemi VIP
Starka ord på igenkänd känsla!
2015-05-04

  Fem hjärtan VIP
Berörande text Sista raden fångar känslan!
2015-05-04

    Dan Myrbeck
JA!
2015-05-04

  Blomma-Stjärna VIP
en varningsdiikt detta - igenkänning, ja - önskar dig och oss alla, åtskilliga stunder varje dag av djupandning och frid så att känslan får hitta hem -
2015-05-04

  Sofhia Wirström
dina rader berör
dina rader påminner
att vi alla behöver
stanna upp
hitta hem
när vi vilse går
2015-05-04

  Ingrid Trolle
Starkt berörande
Känslan behöver hitta hem
är en mästerlig avslutning
2015-05-04

  Teresia Ridell
Berörande. Älskar sista raden, den fångar känslan perfekt!
2015-05-04

  Ljusletaren
Bra uppmaning/ kram
2015-05-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Livet, som det är ibland.
2015-05-04

    ej medlem längre
Kloka ord.
2015-05-04

  Magdalena Eriksson VIP
Bra skrivet om att hitta vittring HEM
2015-05-04

  louisegirl
Känslan känns igen..
Bra skrivet!
2015-05-04

  Rise Little One
Om man andas djupt och medvetet om sin andan då hittat man hem..
2015-05-04

  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för den sista raden
"Känslan behöver hitta hem"
2015-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin