Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på hemvägen...


Fallteknik

ömhetstankar mig i vårvinden.
Går åt mitt håll.

Vanebildarens bilder sitter kvar i köksbordets omfång.
Cementsuggan stannar kvar i snålblåsten
blir ett bokmärke som jag ger bort
låter vinden fladdra undan.


lär av kattungarna att tappa mig överallt i plötsliga anfall av livshunger.

vi skrattar och påminns om fallandets glädje.
fallandets många skratt.
när man ligger där på rygg på mattan är
rätt fallteknik är en förutsättning om man vill överleva som människa.

fortsätta vara i huden. man kan bara resa på sig och gå sa hon.


falla till föga har en unken doft....jag faller
helst för öppen ridå
svårt att falla halvt. Helan går lättare.




Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-04 10:59



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fin fallfilosofi!
2015-06-08

  Lars Hedlin
Du skriver bra med känsla och inlevelse!
2015-05-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Fallandets konst tecknar du i bilder. Älskar att falla i någons armar. Eller av skratt.
2015-05-04

  Nanna X
vilka sköna iakttagelser! jag skulle vilja säga att det märks i dina dikter att du är bildkonstnär, dina ögon är så känsliga.
2015-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP