Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden via Google! Obs! innehåller nakenhet :)


The smallest glimpse of heaven

I look at you in warmth and love

Like a blind man seeing the sun for the first time

 

Feel my caress on your aching skin

And how our hearts beating with red hot desire

 

Your body against mine a visage so far, yet so near

It is then that we catch the smallest glimpse of heaven

 

(Copyright ©Lars Hedlin)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 347 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-05-04 11:37



Bookmark and Share


  Margit Grell
vackert"a visage so far"!
2015-05-08

  Angel of love
Kärlek <3
2015-05-06

  Lindha W Gustavsson
Underbar liknelse du gör med den blinde mannen - det blev pricken över i!
2015-05-06

  lila fjäderblomman VIP
'Like a blind man seeing the sun for the first time'-underbart att bli sedd så!
2015-05-06

  Carina Bendix
Mycket vackert och beskrivande. Man kan känna hur han/du blir bländad av hennes uppenbarelse.
2015-05-05

  louisegirl
Varma och smekande är dina ord
2015-05-04

  Fem hjärtan VIP
Underbart..:-)
2015-05-04

  Blomma-Stjärna VIP
en het kärleksstund och en himmels glimt till ;-)
2015-05-04

    Dan Myrbeck
Ja, bra att varje gång se på kärleken
som om det vore den första gången.
2015-05-04

  Sofhia Wirström
dina ord
är varma
smeker det inre
bra skrivet
2015-05-04

  Teresia Ridell
Alldeles underbart skrivit!!
2015-05-04

  Rise Little One
They may look like colorful rainbows ...
2015-05-04

    ej medlem längre
Himlens ljusglimtar när vi älskar...

2015-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin