Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJUKT, SJUKT, SJUKT! - tanka

Ordmissbrukare

sjukt beroende av sjukt

i glädje som sorg

galet använt ord helt sjukt

helt sjukt jobbigt att höra




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-04 18:05



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Skriven med humor. Är väldigt irriterande med många upprepningar
2015-05-05

  Lars Hedlin
Förstår känslan..bra förmedlat
2015-05-05

  Lehva VIP
Humoristiskt men ändå tankeväckande.
2015-05-05

  KattenKin VIP
Det blir ju ofta som ett slags ticks, många faller dit! Själv använder jag "ju" alldeles för mycket. Men självklart retar man sig när det blir sjukt många upprepningar!
2015-05-05

  Marita Ohlquist VIP
Ja, hu då!


2015-05-04

  Onomatoprofet VIP
Sjukt bra, jag kan bli irriterad när nån använder ett ord för ofta, hörde ett intervju på radion igår, personen som blev intervjuad upprepade en fras nästan varje gång hon avslutade meningen.
2015-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP