Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek




en man och en kvinna

han slav, hon gudinna

hon smeker honom lätt

på alla de sätt

vet vad han vill

det dröjer inte länge till

förrän de uppslukas av kärlekens rus

en lek i sus och dus

han under, hon över

vet vad han behöver

mot svindlande höjder det bär

så härligt vara kär

kåthets varma källa flödar

inget den dödar

snart kommer finalen

det känns som man blir galen

en sjudundrande orgasm

som en utdragen spasm







Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-04 15:35



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Lyckliga han :-)
2016-03-17

  S.A.I. Steve Lando VIP
han slav, hon gudinna
hettandes perfekt
2015-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP