Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga fler ord

Jag lämnar inte ifrån mig några fler ord
lämnar inte ut mig mer
när jag inte vet hur det kommer att mottas
om jag blir förstådd eller bara tolkad som en diagnos
ett symptom på något som inte ska tas på allvar
utan bara bortförklaras 
som något som går över
och som ska dämpas lugnas tystas




Fri vers av Ananas
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-04 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas