Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är du sexton igen

Nu är du sexton igen
Och inte en dag över 25
En svart tidsmaskin en bomb
I hundrasextio bakom
Vårvindar ilar
Över slätten en tromb

Hur skamsen är du
Min ångest undrar så
Är dina ögon lika blå
Ställer du upp för en tia
Du får ingenting tillbaka
Annars kan du gå

Nostalgins café har stängt för kvällen
Men jag möter dig i natt klockan tre
Månsken porlande vatten i Strömmen
I Kärleksparken som lovade och svek

Jag ville väl bara prata med nån
Men det var radion som stod på
Blanketter utvärdering nå
Här har du ditt öra
Tala om hur du mår

Där står en mamma med sin son
Eller är det en gård med stenar på
Granar häckar dörrar som slår
Gången är krattad
Sörj gå vidare gå

Livet går väl vidare på nåt sätt
Nya himlar nya moln
Det ligger en dimma på vägen
En tomhet i rutan
Du inte förstår




Fri vers (Spoken word/Slam) av Yeahsper
Läst 357 gånger
Publicerad 2015-05-05 03:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yeahsper