Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRI SOM ETT BI...

Tänk om jag var fri.
Fri som ett bi.
Tänk att flyga runt som ett bi
FRI HELT FRI.




Fri vers av Martina2
Läst 498 gånger
Publicerad 2004-09-08 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martina2